Flåden

DS37:

Måske den bedste sejlbåd designet til moderne Match Race. Har i en lang årrække været benyttet i den internationale World Tour i Match Race.

Båden er 37 fod lang, ca 12.5m. Den er let at sejle, men svær at mestre. Den er således super velegnet til brug for sejlere på alle niveauer. Den er sikker og man har god plads i cockpittet til at bevæge sig på.

Båden er super velegnet til alt fra den sjove medarbejder event til platform for teambuilding i praksis. Den sejles af en besætning på 5-6 mand under vejledning af vores VIP-Skippere.

Fast base er Skovshoved Havn.

 

J/80:

8 m lang moderne kapsejladsbåd.  Meget velsejlende med plads til 5 personer og VIP-Skipper. Båden bruges til kapsejlads, er sikker og sjov at sejle. Den kræver, at alle ombord tager del i trim og balance for at sejle godt - og er således velegnet til alt fra den sjove event for medarbejderne til platform for Teambuilding i praksis.

Fast base er Rungsted Havn.

 

J/70:

7 m lang letdrevet sportsbåd med asymmetrisk spiler og bovspryd. Den frække lillesøster, som man skal være vågen for at håndtere optimalt.

Fast base er Skovshoved Havn.

 

12mR:

72 fod lang eller næsten 22 meter og vejer 28 tons. Klassisk bådbygger kunst når det er bedst. Bådene er fra 1930´erne. Bygget i træ. Takket være et par af vore solide medlemmer af KDY kan vi eksklusivt tilbyde arrangementer på den måske mest myteomspundne bådtype i moderne sejlsport. Bådtypen blev gennem 30 år benyttet til Americas Cup. Bådene kræver et godt samarbejde af alle mand. Kan sejle med op til 12 gæster foruden de 4 af vore faste instruktører.

Bådene har base i Skovshoved Havn.
Match Racing

Sign-up til vort Newsletter