Event sailing ydelser

Event sailing handler om fælles oplevelser på havet. Vi har Øresund 30 meter fra døren, der bare venter på, at du kommer med ud i en af vore mange sejlbåde, og oplevelsen begynder.
Teamudvikling, ledelse, kommunikation og samarbejde kan alt sammen styrkes på havet.  For at udstikke og holde en kurs, for at holde farten og skabe et sikkert og behageligt miljø på en sejlbåd, skal der samarbejdes opmærksomt og kompetent. Alle ombord har en rolle og en opgave, der skal løses. Det er næsten forunderligt, når alt i en sejlbåd fungerer. Den oplevelse af ubesværet samarbejde og glæde, vil vi gerne dele med jer. Prøv f.eks match racing, et fremragende kapsejlads format sat op for dig og dine venner eller kolleger. 

Målgrupper for event sailing:

  • Virksomheder
  • Institutioner og organisationer
  • Afdelinger og teams
  • Personalegrupper
  • Kunderelationer
  •  Privatpersoner og alle der søger et aktivt og anderledes energiboost til en travl hverdag

Alle kan være med til event sailing

– der kræves ingen forudgående forudsætninger eller kompetencer for at deltage i en af vore event sailing oplevelser:

Størstedelen af vores kunder har ikke praktisk erfaring med sejlads. De fleste har aldrig været på en sejlbåd før. Alle vores events, hvad enten det drejer sig om sommerfest, match racing eller Teambuilding, foregår under kyndig vejledning fra Danmarks mest erfarne instruktører, og når der skal arbejdes med Teambuilding, ledelse, kommunikation og samarbejde tager vores erfarne erhvervspsykologer og rådgivere fat på jeres styrker og udfordringer - og sørger for at forløbet kobles til jeres specifikke og konkrete hverdag.

Kongelig Dansk Yachtklub har indgået et samarbejde med Summit Consulting A/S. Med bådene som omdrejningspunkt, arbejder vi med Teambuilding, ledelse, kommunikation, samarbejde og resultatskabelse.

Når det handler om at udvikle et team/en organisation derhen, hvor ressourcerne hos ledere og medarbejdere udnyttes maksimalt er det her noget for dig. Det handler om lederskab, beslutninger, samarbejde, kommunikation, team motivation og ikke mindst resultatskabelse.
Match Racing

Sign-up til vort Newsletter